Qui som?

Esports Team, és una nova empresa de gestió i organització esportiva ubicada a la localitat penedescenca de Vilafranca del Penedès, gestionada per persones amb experiència en el món de l'esport, que s'han mercat com objectiu, fer arribar a totes les persones sigui quina sigui la seva edat, que l'esport és per a tothom, ja que pel dia a dia és de gran necessitat.

 

Com a professionals, creiem que tothom, sigui quina sigui la seva capacitat física, té un esport a la seva mida, ja que tots en un final som iguals. Per això, la nostra empresa, té un lema molt clar, que no és altre que: "esport per a tothom".

 

Disposem de professionals en diferents esports, perquè d'aquesta manera podem donar una amplia selecció d'esports a practicar.

 

Per altre banda, també gestionem i organitzem actes populars o institucionals com podria ser un 50è aniversari d'una entitat.

 

Una de les coses més clares que té la nostre empresa, i que ho apliquem a tots els nostres tècnics, és que la formació esportiva és igual d' important com l'educativa, és per això que, on està Esports Team, hi ha el joc net, disciplina, honestedat i tota la formació de valors que està present.