ACTES BENÈFICS

VALL D'HEBRON 2013

Com cada any Esports Team tornarà a visitar l'Hospital de la Vall d'Hebron, concretament el departament d'oncologia infantil que dirigeix el nombrat Català de l'any, el doctor Sáchez de Toledo.

 

Aquest any ens acompanyaran a l'acte el Mag Lari, per tal de fer que tots ens infants disfrutin d'aquest dia tan especial.

 

L'actre es realitzarà el dia 19 de Desembre de 2013 a les 10:30 del mati.

Novament, gran èxit de l'acte de l'Hospital Vall d'Hebron.

Agraïment a Mag Lari i a tot l'equip del departament d'oncologia infantil, que diàriament treballa amb tots aquests infants.

 

VALL D'HEBRON 2012

Benvolguts amics d'Esports Team, us informem que aquest proper dimecres dia 19 de Desembre de 2012 estarem a l'Hospital de la Vall d'hebron realitzant un gran acte benèfic.

 

L'acte consistirà en visitar a tots els nens/es que pateixen la malaltia del càncer, i a la vegada, es farà un regal de Nadal a cadascún d'ells. En aquest acte amb nosaltres, ens acompanyarà algú molt especial, com és l'actor del Crackòvia i Polònia; Toni Albà, que segurament farà les delícies de tots els infants ingressats.

 

Tambè dir, que una de les entitats en les quals tenim acords de col·laboració, com és la Penya Barcelonista de Vilafranca tambè assistirà a l'acte.

Donació Fundació Hospital Clínic: 560,50 €

 

Donació Ampert: 560,50 €

PRESENTACIÓ DE L'ACTE EL DIA 1 DE JUNY

Dia 1 de Juny a las 19:30h, a la sala d’actes de l’escorxador, l’empresa organitzadora Esports Team realitzarà la presentació de l’acte benèfic que es realitzarà a Vilafranca del Penedès,  el dia 8 de Juliol. En la presentació hi assistiran:

 

Dr. Ramon Gomis, director de la Fundació Clínic i de l'IDIBAPS, centre de recerca format per l'hospital Clínic de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

  
Dr. Elias Campo, director de Recerca de l'hospital Clínic de Barcelona. El Dr. Campo ha estat guardonat enguany amb el premi de La Vanguardia de la Ciència (diari la Vanguardia) per la seva contribució al coneixement d'un tipus de Leucèmia. Es el coordinador del projecte internacional que ha seqüenciat el genoma de la Leucèmia Limfàtica crònica. 

 

     Josep Maldonado, Fundació del FC Barcelona

 

     Josep M. Marquès, Responsable Esports Team i President PB Vilafranca


Joan Rios, President AMPERT


 

FOTO DE L'ACTE DE PRESENTACIÓ

En la presentació de l’acte, Josep Maldonado i Josep M. Marquès asseguren moltes sorpreses i animen a tothom ha anar a l’acte.

 

Josep M. Marquès assegura que realitzaran sortejos de diferents camisetes de equips de primera i segona divisió.

 

-         

Els doctors Ramon Gomis i Elies Campo agraeixen l’acte, i animen a tothom a venir .Sobre el càncer realitzen un gran explicació que finalitza amb un gran missatge, no busquem el càncer, com per exemple fumant, si tenim la possibilitat de fer-nos alguna prova per revisar algun punt del nostre cos, que no tinguem por que las coses a trobar ja que a temps tenen moltes mes possibilitats de solució.

 

-         

Jordi Rios agraeix l’acte i també anima a tothom a l’acte.