Organització d'actes

La organització d'events, també és una especialitat de Esports Team, ja que té experiència en actes importants. El fet de donar aquest servei, ens dóna la possibilitat de treballar per: Ajuntaments, associacions, escoles, entitats esportives, particulars

o empreses.

Quant parlem d'organitzacio d'events, ens referim a tot tipus d'actes, desde la celebració d'un 50è aniversari d' una entitat important, fins a una festa de final de curs d'una escola. No necessàriament tenen que ser actes cent per cent esportius, ja que la nostra experiència ens permet realitzar actes socials sense cap mena de problema.

Quant Esports Team rep la proposta de realitzar un acte, el primer que es fa, és una reunió per saber el tipus d'acte que vol el client, i a la vegada de quin pressupost disposem, ja que ens adaptem sempre a la idea del client tot i que sempre intentem assesorar sobre la possibilitat de millorar l'acte.

FESTA MAJOR DEL BARRI DE LES CORTS

Gran acte a la Festa Major del Barri de les Corts de Barcelona, més d'un centenar de nens/es assisteixen a les activitats organitzades com: Futbol de 3 x 3, circuits d'habilitat amb la pilota, futbol tennis i el de punteria.

Organització del primer torneig Antoni Ramallets, conjuntament amb PB Vilafranca